Här finns länkar till andra läsvärda sidor. Har du tips på andra hemsidor som kan vara av intresse för lajvare så skicka ett mail.
Arrangörer emellan så kan vi länka till varandras lajvhemsidor, vi är trots allt inte konkurrenter utan folk med gemensamt det gemensamma intresset att främja lajvhobbyn och att våra deltagare hittar de lajv som passar dem bäst.

Kampanjens egna sidor

Foto: Lars-Olov Gärdelid (Gärdis)
Foto: Lars-Olov Gärdelid (Gärdis)

Facebook grupp
Vi har en sluten grupp, endast de som ska anmäla sig till lajvet kan söka till denna grupp, se vilka andra som är medlem där och vad som skrivs i gruppen.

Discord
För småprat, frågor, senaste nyheterna och annat intressant finns här

Pinterest

Bilder som visar klädskicket för de olika grupperna (nya grupper kan tillkomma och andra försvinna inför kommande lajv). Här finns även samlade tips och tricks på hur du ökar dina chanser att överleva (på riktigt) om katastrofen en dag drabbar dig.

Instagram
Här kommer foton inför, under och efter lajvet


Inspiration

Dräktskapande
Föreläsning från lajvkonventet prolog 2021

Bold and vurnerable
En varmt rekommenderad och växande blogg med inspirerande inlägg om lajv. Skriven av Elin Dalstål en erfaren lajv & rollspelare.

Läs gärna hennes engelska artiklar om att åka på lajv då man inte känner någon sen innan och hur man involverar andra och genom det får mer spel. 


Övriga länkar

Sverok
Spelhobbyförbund som utgör hjärtat i Sveriges ständigt växande hobby


Rekommenderade lajvsidor på Facebook

Vi som lajvar
Sveriges största lajvrelaterade sida

Lajvnorr
Lajvrelaterat för norra delen av Sverige

Larp Women Unite
Grupp för lajvare som helt eller delvis identifieras eller identifierar sig som kvinnor

Larp Men Unite
Grupp för lajvare som helt eller delvis identifieras eller identifierar sig som män

Lajvsaker Byt/sälj/köp/bortskänkes
Som namnet antyder. Ibland dyker det upp material som definitivt passar postapokalyptiskt tema, håll gärna utkik om du önskar komplettera din utrustning. Även steampunk inslag är okej, tänk dock på att om du är intresserad av hårdare fysiskt spel så ska du inte ha saker på din utstyrsel som folk riskerar göra sig illa på.